Luciano Broa

IMG 20140520 184828251

Born in August 5, 1971 in Rio de Janeiro, Luciano Ferreira de Souza began his musical career at age of 14 as a drummer and has never stopped. At 16, playing at nightclubs of Rio de Janeiro, he faced many styles and liked the Brazilian regional music.
Luciano Broa has a respectable career as a musician, music producer and music director of many artists. It is also founder of sociocultural projects linked to music.

Nowadays is sharing with the presentations of the “Esquenta” program with Regina Case in the TV channel Globo, Jorge Aragao tour, tour with the group Tá na mente and Turner of the singer Xande Pilares.

In his career worked on concerts and records with artists now cited: Marcelo D2, Benito de Paula, Paula Lima, Thiaguinho, Revelação , Sorriso Maroto, Alexandre Pires, Mumuzinho, Natiruts, Agnaldo Timoteo, Leci Brandao, Almir Guineto, Reinaldo, Rodriguinho, Vanuza, Odair José, Dicro, Waguinho, Os Morenos, Arlindo Cruz, Michael Sullivan, Gustavo Lins, Pique Novo, Marcio Greyck, Belo, Fernando Mendes, Adriana, Loalwa Braz (Kaoma), Fabiano Santanna, Os Vips , Tá na mente, Arlindo Neto, É demais, Chega mais,  Pique Novo, Disfarce, Kiloucura, among others, and more producers and arrangers who divides stages and records:
Joao Carlos Coutinho, Lula Galvao, Jorge Helder, Pretinho da Serrinha, Dirceu Leite, Marcio Hulk, Paulao & Cordas, Carlinhos & Cordas, Leandro Sapucahy, Prateado, Rildo Hora, Evaldo Santos, Jorge Cardoso, Tito Freitas, Gilson Peranzetta, Jota Moraes, Tutuca Borba, Marcelo Mariano, Zé Lourenço, Bira Hawaii, Celso Santana, Adilson Victor (in memoriam), Milton Manhães, Ze Carlos , Sirley Ferrari, Anderson Rocha, Marquinhos Xavier, Pezinho, Lincoln de Lima, Boris, Marcus Valério, Ovidio Brito, Mayan Alceu, among others as important …

Discography:

DVD Prize of Brazilian music 25 years

Benito de paula cd (2014)
• Paula Lima – cd (2014)
• Marcelo D2 –cd(2011)
• Diogo Nogueira – cd (2013)
• Leandro sapucahy- cd e dvd (favela brasil 2)2014/cd (malandro tambem ama)(2012/13)
• Sapucapeta – cd e dvd o baile(2012)
• Waguinho- 6CDs(2002/2003/2010/2011/2012/20130
• Karina K – cd (2012/13)
• Baú da Dona Ivone Lara – cd (2012)
• Benito de Paula e Rodrigo Velloso – cd (2012)
• Walt Disney pictures –cd (2010)
• Vou Pro Sereno – cd (produtor e musico)(2012)
• Arlindo Neto- cd e dvd( 2014)
• Agnaldo timóteo – 4 CDs(2009/2010/2011/2012)
• Mumuzinho – cd e dvd.(2013)
• Grupo G5- cd (produtor e musico)(2011)
• Grupo Clima Diferente- cd(2012)
• Renato Milagres –cd( 2012/13)
• Antes samba do que mal acompanhado – cd (produtor ) (2013)
• Samba pra gente-3 cds (2011/12/13)
• Loalwa Braz (Kaoma)-(cd e dvd)(2011)
• Toda hora-cd (2010)
• Sambaí- cd(2010)
• Serginho do porto – cd (2012)
• Tá na mente- cd(2011)
• Dª ivone lara e bruno castro- (CD e DVD documentário)(2012)
• É demais- cd(2011)
• Chega mais – cd(2011)
• Gustavo lins – 3CDs(2009,2011/2012)
• Reinaldo – cd (2012)
• Os morenos- 3 CDs (1999/2010/2012)
• Sorriso maroto- cd (1998)
• Swing & simpatia- 2 CDs),1 DvD (1998/2011)
• Tentasamba –2cds (
• Disfarce – 3 Cds
• Bruno Gama- cd (2014) produtor e musico
• Grupo RDN- cd (2014)
• Beijo na boca- cd
• Banda brasil – 2CDs
• Grupo 100% – cd
• Samblack – cd (produtor e musico)
• Michel tasky – cd (produtor e musico)
• Pra pagodear – cd
• Malakacheta – cd
• Dhema – cd
• As 7 revelações do pagode – cd
• Toque de arte –cd
• Tempero do mundo – cd (2011)
• Mente solta – cd
• Segredo sensual –cd
• Hino kashima antles (Zico) -(japão) cd
• Leci brandão – cd
• Pur’azaração – cd (produtor e musico)
• Kiloucura ao vivo – 2003 cd
• Adriana – cd
• Grupo Raça – cd
• Fabiano Santanna – 3Cds(produtor e musico)
• Raiz da flor – cd (produtor e musico)
• Pagode de natal –cd
• Perfil – cd
• Comunidades do Samba – (proj. social) cd (produtor)
• Pagode pra namorar –cd
• To na proa- cd
• Refrão- cd
• Isso que é pagode – cd
• Os intocáveis do pagode – cd
• Dominguinhos do Estácio –cd
• Jorge villas – cd
• Fabricio e Fabian – cd
• Sempre assim –cd
• Toninho Vargas – cd
• Tânia Ayres – (cd e dvd)
• Célia Silva – cd
• Georgete rocha – cd
• Joel Teixeira (in memorian)- cd
• Escolas de samba grupo 1A-cd
• Rubens Cardoso –cd
• Swing total – cd
• Junior & Cia show –cd
• Kasamba – cd (produtor e musico)
• Riacho – cd
• Atitude 4 – cd
• Jackson Martins (in memorian)- cd (produtor e musico)
• Pique novo – 3Cds
• Os melhores do ano 2007- (cd e dvd)
• Sociedade do samba – 3 Cds( produtor e musico)
• Nascente- (cd e dvd) cd
• Kaluana – cd

Luciano Broa
(21) 964 383 581 / (21) 969 763 059
“ANTES SAMBA DO QUE MAL ACOMPANHADO”

Luciano Broa is endorse of the brand “Pearl” Drums, hardware and accessories and skins “Batera” by GOPE and percussions GOPE and Liverpool Drumsticks (Tennessee hickory 5B).

Liverpool 2016.

Development by GETCON.